Becenév mustra – Három a magyar igazság

A harmadik részben is igazi nagyágyúkat veszünk sorra.

El is érkezett a 3. rész hölgyek és urak! Folytatjuk sorozatunkat kiválóbbnál kiválóbb játékosokkal. A felvidéki, a gróf és a pusztító is színre lép.

Wayne Mardle „Hawaii 501”

A Hawaii harci díszben.

A hawaii ingek koronázatlan királya, innen is kapta a nevét. A jó öreg Wayne mindig rikító színű hawaii mintás ingekben lépett színpadra és mindenki imádta. Manapság pedig a kommentátor állásból hallhatjuk hangját. Hogy miről kapta a becenevét? Ugye nem kell tovább magyaráznom..

Vincent van der Voort „The Dutch Destroyer”

Következzék az egyik legmagasabb játékos „A Holland Romboló”! Beceneve a termetéből és a mutatott játékából származik, de senkit ne tévesszen meg ez a zord becenév, Vincent igazából egy jó kedélyű holland úriember.

Hatalmas termete érző szívet takar

John Henderson „The Highlander”

Ki ne szeretné a soron következő skót úriembert? Rengeteg izgalmas mérkőzéssel ajándékozott már meg minket. Északon, Skóciában született egy kis városban Huntly-ban. Innen is származik a beceneve „A Felvidéki”.

Benito van de Pas „Big Ben”

Benito nem az Angliában található harangról kapta a nevét (igen a harang neve Big Ben és nem a toronyé). „Nagy Ben” a termete után kapta becenevét, hisz ő se tartozik az alacsony játékosok közé.

A nagy Ben

Krzysztof Ratajski „The Polish Eagle”

Lengyelek első számú játékosa bebizonyította, hogy miért egy ragadozó madárról kapta a nevét. A Players Championship-eken rendre levadászta ellenfeleit és félelmetes átlagokat produkált. Sajátos játékstílusáról kapta a „A Lengyel Sas” nevet.

Darren Webster „Demolition Man”

Tiszteletre méltó játékos, aki azon kívül, hogy profi dartsos, teljes munkaidőben építkezéseken dolgozik. Innen is ered a beceneve a „Bontó Ember”. El tudjuk képzelni milyen nehéz lehet munka mellett annyit edzeni, hogy a világ élvonalában legyünk évről-évre.

Ted Hankey „The Count”

A BDO kétszeres világbajnoka „A Gróf”. Becenevét onnan kapta, hogy mindig palástba vonult be a színpadra. Mindig is Stoke-on-Trent Drakulája marad Ted, aki egyszer egy mérkőzés alatt még egy agyvérzést is átélt, de tartotta magát. A meccs után sokan azzal vádolták, hogy részeg volt, azért viselkedett furcsán, ám a háttérben sokkal rosszabb dolog állt. Azóta kezdi összeszedni magát és idén bejelentette a visszatérését is.

Igazi showman, de mellette nagy túlélő is

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom − 6 =