PDC már a mobilodon is

Mindig naprakész szeretnél lenni? Azonnal kíváncsi vagy az eredményekre? Élőben követnéd a meccseket?

Fél éve működik a Professional Darts Corporation saját applikációja és úgy néz ki, hogy komolyan gondolják a dolgot. Ezzel újabb szintre lépett a sportág, mostantól minden eredmény és adat azonnal elérhető.

Ez a poszt egy kicsit sem burkolt reklám. Sajnos olyan kort élünk, ahol az ingyenesen nézhető kalóz-stream-ek és rossz minőségű lopott videók népszerűbbek, mint az eredeti. Érdekes tudathasadásos állapot, amikor rajongunk valamiért, élvezzük a sportot, szurkolunk a kedvenceiknek és közben két kézzel lopjuk meg őket, hiszen a “belépőjegyért” nem fizettünk.

Én imádom ezt a sportot és szeretném, ha évtizedek múlva is élvezhetném a sztárok játékát. Éppen ezért küldetésemnek tartom, hogy mindenhol reklámozzam a PDC, BDO és a többi szervezet hivatalos megjelenési lehetőségeit. Nem kell egyetértened, nem kell szabályosan játszanod. De legalább tudd, hogy létezik.

Mobil?

A PDC tavaly decemberben, a VB előtt indította el saját mobilapplikációját és azóta is gond nélkül üzemel. Sőt, folyamatosan frissítik, a megjelenés óta 9 javítás érkezett rá. Legutóbb például a múlt héten. Tehát nem csak egy kósza ötlet volt, hanem tényleg akarnak ezzel valamit kezdeni. Android (Google) és Apple készülékekre is elérhető, bárki ingyenesen letöltheti. Andorid esetében 5.0, iOS-ból pedig a 10.0 a minimális követelmény.

Mire jó?

Amint letöltötted az appot, azonnal elérhető minden tartalom, hír és érdekesség a PDC világából. És ezt szó szerint kell érteni. A legfrissebb események hírei, eredményei. A sztárok teljes biográfiája, statisztikái és helyezései. Fogadási odds-ok, versenynaptár, stb. Szinte fel sem lehet sorolni, mi mindent információt bír el egy ilyen egyszerűen kezelhető alkalmazás.

Az alkalmazást 5 külön főképernyőre osztották, melyek között az alul elhelyezkedő ikonokkal tudsz navigálni. Hub, Tournaments, News, Players és PDCTV. A beállításokat a HUB képernyő alján érheted el. Itt léphetsz be a PDCTV fiókodba és beállíthatsz értesítéseket.

TV-zni lehet?

Naná! PDC TV előfizetéssel ( 9.99 GBP/hó) közvetlenül az applikációban is tudod az élő közvetítéseket több kamerán keresztül nézni. Ha pedig még nem fizettél elő, akkor a legújabb összefoglalók és egyéb érdekes PDC események videóit böngészheted és nézheted.

Összességében nagyon jól működik ez az applikáció, naprakész és hasznos. Gratula a fejlesztőknek és az üzemeltetőknek! És végre a mi szeretett sportágunk is kapott egy ikont a mobilomon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő − kettő =